O nama

Tepisi su vazan  detalj koji svakom prostoru daje dodatnu  toplinu.

Naša osnovna djelatnost je izrada vunenih tepiha  po mjeri  za : hotele, stambene prostore, luksuzne objekte , vjerske objekte i rezidencije .
Osnovna karakteristika naših tepiha je  što su:
-vrhunskog dizajna,dizajniranje po zelji kupca,
-visok  kvalitet
-izradi se koriste samo prirodni i zdravi materijali.

Tepisi „Wool  Carpet“izrađujemo  tehnikom ručnog taftovanja i rucnog cvorovanja, i za to koristimo prirodne  materijale, uglavnom ovčiju vunu  visoke  kvalitete .Izrada ručno rađenih vunenih tepiha u Bosni i Hercegovini je poznata od davnina, i mi u firmi“ Wool Carpet“ smo se odlučili da tu tradiciju nastavimo.
Razlika  između naših ručno rađenih tepiha i onih koji se rade u industrijskoj proizvodnji  je u  tome što kupac sam bira tepih kakav želi. Bira boju, dizajn, oblik i dimenzije! Na taj način dozvoljavamo kupcu da se prepusti mašti …. jer nije ograničen kako bojama tako niti kada je u pitanju tehnika izrade. Svaka želja može biti prenesena na tepih.
Takđer, ako  Vam treba savjet i pomoc  kakav tepih bi se idealno ukopio u Vaš prostor, mi u „Wool  Carpetu“ smo obezbjedili stručnu podršku da Vam olakšaju  pravi odabir .
„Koračajmo s prirodom - zajedno“

Shopping cart
DOSTAVA ŠIROM SVIJETA

DHL pouzdan partner za dostavu širom svijeta

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.
Start typing to see products you are looking for.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account